Συμβουλές για μια άψογη φραπεδάρα!

Σεβόμενο τους αναγνώστες του,
το δημοσιογραφικό επιτελείο του mproukli ,έμπειρο σε τέτοια θέματα, θέλησε να τους παραχωρήσει μια αρθράρα αφιερωμένη στο πώς να κάνουν έναν εξαιρετικό φραπέ, για το σπίτι το γραφείο, το σχολείο και όπου αλλού λαχταράει να πούμε η καρδιά τους!

Για μια καλή φραπεδιά πρέπει να χώσει ο καθένας μέσα όση ποσότητα καφέ η ζάχαρης γουστάρει και να τον χτυπήσει καλά ώστε να δημιουργηθεί αφρός ο οποίος να κρατάει όρθιο το καλαμάκι.Τώρα πρέπει να μη ρίξει κανείς πολύ νερό ώστε να μην υπάρχουν στο ποτήρι 3/4 αφρός και το υπόλοιπο να είναι ο καφές, άλλα να χτυπήσει το μείγμα πιο χαμηλά.Τέλος ο σωστός καταναλωτής φραπέ δεν χρησιμοποιεί ποτέ παγάκια γιατί νερώνουν τον καφέ και περιορίζουν τη ποσότητα του στο ποτήρι.Αντίθετα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο πολύ κρύο νερό!
Καλύτερα να αποφύγετε τέτοια κόλπα!



Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει αρθρο για το πώς να φτιάξετε τον αγαπημένο σας φραπέ σε κουβα!


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου